ВІННИЦЬКА ЄПАРХІЯ. Питання надання соціальної допомоги інтернатам та дитячим будинкам обговорили у Вінницькій єпархії

15 березня у Вінницькому єпархіальному управлінні під головуванням митрополита Вінницького і Барського Симеона відбулася робоча нарада, в якій взяли участь керівник єпархіального Відділу соціального служіння протоієрей Олександр Орайло, благочинний І-го Вінницького міського благочиння протоієрей Богдан Маліновський, благочинний ІІ-го Вінницького міського благочиння протоієрей Олександр Загороднюк, секретар єпархіального управління протодиякон Владислав Демченко та клірик вінницького собору Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Максим Мельничук.

Темою наради було обговорення роботи Відділу соціального служіння у м. Вінниці. Митрополит Симеон ознайомився з інформацією щодо діяльності кожної вінницької парафії у різних соціальних закладах. В результаті були визначені ті заклади, в яких необхідно посилити увагу як щодо душпастирської опіки, так і щодо надання соціальної допомоги на регулярній основі. Були обговорені також традиційні заходи, які проводяться парафіями у інтернатах та дитячих будинках у пасхальний період.

В рамках наради відбулася зустріч митрополита Симена і духовнства з представниками ветеранських організацій міста Вінниці та області, яким також буде надано допомогу від єпархії напередодні свята Пасхи та до Дня Перемоги. На завершення наради митрополит Симеон благословив проведення певних організаційних зміни у структурі Відділу соціального служіння.

За матеріалами: Вінницької єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *