ГОРЛІВСЬКА ТА СЛО’ВЯНСЬКА ЄПАРХІЯ. “Священик УПЦ розповів укладеним горлівської колонії про Великий піст”

Настоятель Троїцького храму Горлівки протоієрей Віктор Івлєв зустрівся з засудженими в Микитівської виправній колонії № 87.

У четвер 5 седмиці Великого посту в тюремній церкві на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість» священик поговорив з ув’язненими на тему «Великий піст – час духовної боротьби» і передав гостинці, зібрані парафіянами УПЦ, повідомляє сайт Горлівської єпархії.

Отець Віктор розповів про преподобної Марії Єгипетської і сорока святих мучеників Севастійських. Священик підкреслив, що головна мета посту – боротьба з гріхом.

Як повідомляє єпархія, такі бесіди проходять в колонії часто. Вони допомагають засудженим переосмислити людські цінності і знайти духовно-моральні орієнтири.

Ті, що прийшли на зустріч отримали гостинці. На кошти, виручені на масляного ярмарку, соціальні працівники Троїцького храму придбали для засуджених зимове взуття і засоби особистої гігієни, масло і борошно, з якої напекли пирогів. Громада також допомогла зібрати теплі речі. Священик передав і духовну літературу для бібліотеки колонії, зібрану парафіянами.

Як повідомляв СПЖ, одеський священик УПЦ причастив укладених Чорноморській жіночій колонії та їх дітей.

За матеріалами: СПЖ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *