ВОЛИНСЬКА ЄПАРХІЯ. “Діти з аутизмом – підопічні Волинської єпархії – вирушать на міжнародний фестиваль АNCA до Туреччини”

2 квітня 2018 року, у Всесвітній день розповсюдження інформації про проблему аутизму, у луцькому комплексі «Адреналін Сіті» відбулася благодійна виставка-продаж творчих робіт дітей та молоді з розладами аутистичного спектру «Умілі янголята».

Акція відбулася за сприяння міської влади, зокрема, управління соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, на заході були присутні духовні опікуни обласної громадської організації «Спілка батьків інвалідів з розладами аутистичного спектру «Янголята», котрі постійно підтримують та допомагають у реабілітації та соціалізації цих дітей. Це голова єпархіального молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський), клірик кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської, духівник православного сестринства імені святих Жінок Мироносиць протоієрей Андрій Нікітіч, голова просвітницького відділу єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Луцька міська рада також підтримує благодійні зв’язки з громадською організацією «Спілка батьків інвалідів з РАС «Янголята». Як повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі радник в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук, цього року, як і минулого, за підтримки міської влади «Янголята» вирушать на Міжнародний фестиваль аутизму АNCA в Туреччині. Цього дня Ігор Поліщук передав громадській організації сертифікат на відповідну поїздку та подарунки від управління соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

За матеріалами: Волинської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *