Допомога людям з обмеженими можливостями. Відвідування київської організації інвалідів «Єдність»

4 травня відділ соціального служіння при Кафедральному соборі УПЦ відвідав Подільську районну організацію інвалідів «Єдність» (м.Київ) та передав пожертвування людям з обмеженими можливостями.

Допомога людям з інвалідністю є одним з важливих моментів в діяльності соціального відділу. Товариство інвалідів «Єдність» Подільського району м.Києва – одна з декількох підшефних організацій Воскресенського кафедрального собору.

З благословення єпископа Бородянського Варсонофія передали пожертвування: б / у одяг, взуття, іграшки \ сувеніри, бісквітні рулети.
Громадська організація «Єдність» надає допомогу інвалідам Чорнобиля, інвалідам з дитинства, сиротам, а також багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. В даному закладі на обліку перебуває понад 400 осіб з вадами здоров’я, 100 з яких – діти.

Просимо приєднуватися до добрих справ!

Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» р \ с 26007060210162 МФО 300711 ОКПО 34880633 із зазначенням платежу (допомога нужденним), а також принести речові і продуктові пожертвування.

► Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Залізничне шосе, 3 (метро «Либідська»), територія, де будується собор, адміністративний корпус №1, каб.8, прийом речей з 10-00 до 19-00.

За матеріалами Кафедрального собору УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *