МУКАЧІВСЬКА ЄПАРХІЯ. Благодійний проект “Щедрий святий Миколай” увосьме провела Іршавська молодіжка

Увосьме Іршавська молодіжка провела благодійний проект “Щедрий святий Миколай” – з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, за ініціативи голови Єпархіального молодіжного відділу – архімандрита Агапіта (Шпиняк), а також за підтримки сотні й тисячі добрих сердець.
У ході благодійного проекту було відвідано: психо-неврологічні диспансери в Мукачеві, дитячий будинок для особливих дітей Мукачева, дитячий будинок смт. Чинадієва, Свалявський дитячий будинок, спеціалізовану школу-інтернат с. Імстичово на Іршавщині, спеціалізовану школу-інтернат для юнаків м.Виноградів, будинок для пристарілих м.Ужгорода, будинок для пристарілих с.Довге, будинок для пристарілих м.Виноградів, Іршавську ЦРЛ, дитячі відділення Мукачівської обласної лікарні, СІЗО, поліонаціональні меншини з чотирьох поселень, дитячий будинок сімейного типу с.Білки, реабілітаційний обласний центр м. Мукачева. Обласний УТОГ і дитячий будинок «Нова сім’я» м.Ужгорода теж отримали подарунки.
Також було організовано літургію, після якої всі були запрошені на обід і отримали подарунки – це було зроблено для особливих людей області.
Загалом було запаковано 12 450 подарунків.
Для проекту молодь пакувала вісім видів різних подарунків, а саме це були:
-подарунки по листах, які діти писали напередодні;
-подарунки солодкі;
-подарунки оформлені в коробці;
-набори канцелярії ;
-боксики зі смаколиками;
-солодкі столи;
-одяг новий;
-міксовані подарунки.
Для найменших: памперси, дитячий одяг та харчування для малят.
Із адресною допомогою було відвідано понад 2000 родин.
 
Дякуємо всім, хто долучився і допоміг! З різних куточків України надходили посилки.
Ми надзвичайно вдячні всім Вам! Цей рік був мега-класний) Дякуємо нашому дорогому митрополиту Феодору за його підтримку, надзвичайно велике спасибі від усієї молоді нашому керівнику і наставнику архімандриту Агапіту за його велике бажання робити добро”, – зазначають волонтери молодіжки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *