Проведено дві акції напередодні Різдва Христового

Христос народився!
Напередодні одного з найбільших християнських свят – Різдва по плоті Господа і Спаса нашого Іісуса Христа Синодальний відділ здійснив дві святкові видачі для територіальних центрів соціального обслуговування в місті Києві. Публікуємо відгуки на сторінках даних центрів в мережі facebook:
Прийміть наші щирі вітання із Різдвом Христовим!
Різдво Христове — велике християнське свято, день Народження Ісуса Христа, Спасителя світу і Відкупителя людей з полону гріха. Свято Різдва Христового вважається другим після Пасхи (Великодня) великим святом і особливо поважається православними в Україні.
Сьогодні 6 січня 2021 року , напередодні свята Різдва Христового до відділення денного перебування завітав представник Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань Сергій Катуков з подарунками для малозабезпечених підопічних нашого центру. Це – 50 продуктових наборів від Української Православної Церкви.
З щирою подякою за увагу та допомогу у 2020 році, з побажаннями миру та благодаті, Синодальному відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань, його голові Протоієрею Сергію Екшияну та безпосередньому учаснику заходу, нашому шанованому куратору, Сергію Катукову!
Маємо надію на подальшу плідну співпрацю в прийдешньому 2021 році на благо підопічних нашого центру!
Напередодні свята Різдва Христового Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського району м. Києва отримав подарунки для малозабезпечених підопічних у вигляді 30 продуктових наборів від Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань.
Адміністрація Територіального центру висловлює вдячність за надану допомогу Голові Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань Протоієрею Сергію Екшияну та його помічнику, безпосередньому учаснику заходу, Сергію Катукову!
На сьогоднішній день така допомога є дуже важливою підтримкою для наших підопічних.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *