Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань передав 600 подарунків дитячим будинкам Донбасу

Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань провів збір для дітей-сиріт, які виховуються в установах неподалік від лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях. 5 січня 2020 року в рамках акції «Подарунок сироті на Різдво» Відділ передав понад 600 подарунків до дитячих будинків Донбасу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«У цьому році, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, ми зібрали понад 600 подарунків і пересилаємо в Донецьку і Луганську області дітям, які перебувають в дитячих будинках і школах-інтернатах. До нас звернулися 9 дитячих будинків через організацію “Швидка оберігає кожного”. Лікарі швидкої допомоги передали нам листи дітей. І ми організували збір подарунків», – розповів Центру інформації глава Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань протоієрей Сергій Екшиян.

Подарунки отримають діти спецінтернату для дітей з ДЦП та аутизмом у Волновасі; дитячий будинок в Маріуполі; діти зі школи інтернату в Красногорівці; Горська школа-інтернат; Вівчарівська школа-інтернат і дитячий садок, діти з селища Зайцеве і Жованка та інші.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *