На столичних ярмарках зібрано понад півмільйона гривень

Віряни київських храмів УПЦ під час благодійних ярмарок зібрали понад півмільйона гривень для ЗСУ

З благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія у всіх єпархіях Української Православної Церкви відбулися благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ.

Духовенство та віряни столичних храмів долучилися до ініціативи та проводили благодійні ярмарки, концерти, майстер-класи.

Під час благодійних заходів духовенство та віруючі збирали кошти на придбання засобів захисту, медикаментів, одягу, амуніції для Захисників України.

Спільними зусиллями вдалося зібрати понад півмільйона гривень на підтримку Збройних Сил України.

«Любов Бога проявляється через допомогу тим, хто потребує. Духовенство столиці з перших днів війни підтримує Захисників України, священники та віряни опікуються постраждалими, здають кров, збирають гуманітарні вантажі на передову. Вдячні усім священникам, вірянам, небайдужим людям, хто долучився до доброї справи по збору коштів для ЗСУ. Кожен маленький внесок стає частиною великих справ і результатів. Віримо, що наші спільні зусилля принесуть користь воїнам, які захищають Україну», – зазначив глава Синодального відділу Української Православної Церкви із соціально-гуманітарних питань протоієрей Сергій Екшиян.

Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання необхідної амуніції для частин ЗСУ на передовій.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *