Місія Милосердя: гуманітарна поїздка на схід

Священники УПЦ доставили гуманітарний вантаж для ЗСУ та жителів фронтових міст  

 

Місія Милосердя Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань Української Православної Церкви з 13 по 16 березня відвідала гарячі точки у зоні бойових дій.  

 

Під час чергової благодійної місії священники передали гуманітарну допомогу захисникам України, жителям прифронтових населених пунктів Курахівського, Вугледарського, Ізюмського, Мар’янського районів, насельникам та біженцям Святогірської лаври. 

 

«Головний сенс посту – не просто утримання в їжі, а утримання від гріха, діяльна допомога ближньому. Піст – час милосердя, коли коштами які жертвуємо, ми допомагаємо нужденним, ділимося заради Христа з усіма, кому тяжко. Це і є справжній піст. Вдячні усім, хто поділився своєю підтримкою», – зазначив голова відділу соціального служіння та благодійності Київської єпархії УПЦ протоієрей Андрій Дворовий. 

 

Жителям населених пунктів, постраждалих від бойових дій, та біженцям був переданий одяг, ковдри, ліки, продукти, дитяче харчування.  

 

Також священники Місії милосердя відвідали захисників України та передали окопні свічки, енергетики, теплі речі, медикаменти, продукти харчування. 

 

 У місії приймали участь заступник голови синодального відділу з гуманітарних питань та благодійності протоієрей Костянтин Дворовий, голова відділу благодійності та соціального служіння Київської єпархії протоієрей Андрій Дворовий та віряни Української Православної Церкви.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *