У Кропивницькому прихожани Спасо-Преображенського кафедрального собору готують засушені овочі для ЗСУ

У Кропивницькому прихожани Спасо-Преображенського кафедрального собору готують засушені овочі для ЗСУ

Прихожани Спасо-Преображенського собору Кропивницького продовжують готувати засушені овочі (картопля, морква, буряк, капуста, цибуля) для формування супів і борщів швидкого приготування.

Заготівля супів та борщів відбувається в приміщенні недільної школи собору.

Таку їжу можна швидко приготувати в польових складних умовах.

Пакет сухого супу чи борщу
воїни можуть висипати у семилітрову каструлю, проварити і готова смачна гаряча страва.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *