ЛУГАНСЬКА ЄПАРХІЯ. Луганськ отримав гуманітарну допомогу з Франції для медичних закладів

phoca_thumb_l_img_7457

24 листопада, у храмі Казанської ікони Божої Матері м. Луганська відбулася передача гуманітарної допомоги з Франції для медичних закладів Луганська. Захід проходив за участі голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ, митрополита Луганського і Алчевського Митрофана, а також благочинного Другого церковного міського округу архімандрита Тихона (Ільгова).

Гуманітарний вантаж був отриманий завдяки клопотанню Свято-Троїцької парафії Корсунської єпархії м. Парижа від французької асоціації медико-соціальної допомоги, що очолює Хелен Жедилягіна.

Лікарням Луганська було передане медичне приладдя для травматологічних та хірургічних відділень.

Також в єпархії отримали допомогу від «Комплексного Центру соціальних ініціатив Святого праведного Іоанна Кронштадського» м. Шахти Ростовської області.

Як зазначає офіційний сайт Луганської єпархії, доставлене медичне приладдя було розподілене сімом лікарняним закладам Луганська, а також спілці сліпих – громадській організації ЛПОС, що буде здійснювати адресну підтримку нужденним.

phoca_thumb_l_img_7439 phoca_thumb_l_img_7449 phoca_thumb_l_img_7481 phoca_thumb_l_img_7485 phoca_thumb_l_img_7487 phoca_thumb_l_img_7489

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *