«Рюкзачки Милосердя» знайшли своїх власників

На свято Преображення Господня перед головним корпусом Київської Духовної академії і семінарії на території Свято-Успенської Києво-Печерської лаври, святковим врученням дітлахам з багатодітних та кризових сімей шкільних наборів, було підведено підсумки благодійної акції «Рюкзачок Милосердя-2017».

Святковий захід, як завершення акції «Рюкзачок Милосердя-2017», що був приурочений до Всесвітнього Дня гуманітарної допомоги та свята Преображення Господнього, очолив Блаженніший Онуфрій, Митрополит Київський та всієї України. Предстоятель Церкви особисто привітав школярів з початком навчального року та вручив дітлахам шкільні набори. Волонтерами Добровольчого руху «+Добрий Киянин+» з дітьми проводилася ігрова програма в рамках святкового заходу.

До акції долучилися вірні Української Православної Церкви – миряни, священнослужителі, благодійники, а також усі приходи таблагочиння Київської єпархії. Допомогу отримали діти з сімей, що перебувають у важких життєвих обставинах, діти батьків-одинаків, діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених родин та діти з родин воїнів АТО.

Окремо, в рамках акції «Рюкзачок Милосердя-2017», відбулось надання нужденним дітлахам шкільних наборів в деяких благочиннях Київської єпархії. Так, наприклад, під час святковихзаходівблагочинним Другого Дарницького благочиння було передано 22 набори, за кошти зібранні храмами благочиння. Благочинний прот. Нестор Коломієць провів бесіду з дітьми та їх батьками, побажавши успіхів у навчанні. Також дітям були роздані солодкі подарунки, натільні хрестики та православна література.

  Щиро дякуємо всім нашим Друзям Милосердя, що долучилися до цієї Акції своїми пожертвами або власною участю у заходах. Справи милосердя та служіння ближньому об’єднують нас.Найліпшою нагородою за єдність у наших справах милосердя стали посмішки дітей та слова вдячності їх батьків!

З повагою, колектив Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

За матеріалами: Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *