“Незабаром я стану мамою…”

Історія вагітної жінки, що не побоялася народити вдруге, коли її чоловік опинився в СІЗО…

7 вересня 2017 року в рамках проекту «Центр гуманітарної допомоги кризовим вагітним» була надана допомога майбутній мамі, що має скоро народити. Вона отримала набор для майбутнього немовляти: аспіратор, пустушку, термосумку для дитячих бутилочок, термометр… Психологічно вона почуває себе краще, адже тепер знає, що не сама.

На сьогоднішній день ситуація нашої майбутньої мами надзвичайно скрутна: її чоловік знаходиться в СІЗО , старшого сина, якому десять років, вона вимушена виховувати сама, враховуючи той факт, що термін її вагітності – 36 тижнів. Проживає родина тимчасово в соціальній квартирі.

Інна частково отримує підтримку також у вигляді консультацій з психологом, що допомагають морально справлятися з ситуацією. Сьогодні майбутня мама вже вдруге отримує гуманітарну допомогу, вперше це були продукти харчування та гігієнічні набори для майбутнього немовляти.

Долучайтеся до спільної справи! Підтримуйте майбутніх мам разом з нами! Адже наші діти мають народжуватися та зростати в атмосфері любові та добра.

 Допомогти можна:

1) продуктами, засобами гігієни;

2) дитячими наборами;

3) власним часом (у якості волонтера).

ТАКОЖ можна допомогти, перерахувавши частину Ваших коштів, – перетворюючи їх на справи Милосердя, – на рахунок Синодального відділу або на карту:

Реквізити

Отримувач: МIСIЯ СИНОДАЛЬНИЙ ВIДДIЛ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ З СОЦIАЛЬНО-ГУМАНIТАРНИХ ПИТАНЬ

Рахунок: ‎26000052664282

МФО: 320649

ОКПО: ‎40721804

Банк: ПАТ КБ ПриватБанк

Або карта ПриватБанку 5169 3305 0988 5528 із зазначенням платежу “Допомога для мам”.

За матеріалами: Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *