Допомога благодійному товариству “Джерела”

Нещодавно до Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань звернулися працівники благодійного товариства «Джерела», що опікується соціальною адаптацією осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень.  Членами товариства є 180 сімей, що опікуються такими особами.

Товариство “Джерела” є неприбутковою громадською організацією, особи якими воно опікується в основному з неповних сімей, тому завжди потребує фінансової підтримки. З настанням холодного сезону виникла потреба в забезпеченні відповідним взуттям.

Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань вже не одноразово надавав допомогу товариству і цього разу теж відгукнувся на прохання.

Всього було завезено 20 пар якісного шкіряного чоловічого взуття.

Ось який відгук залишили про акцію на сторінці товариства «Джерела» в мережі «Facebook»:

«Щиро дякуємо Голові Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань прот. Сергію Екшияну за допомогу у вигляді 20 пар чоловічого взуття фірми MIDA, що так актуально з настанням осіннього сезону.

Висловлюємо особисту подяку співробітнику Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань Сергію Катукову, який допоміг з організацією та доставкою взуття».

Окрім актуальності матеріальної допомоги, не менш актуальна й допомога моральна. Люди які живуть в особливих умовах, часто відірвані від світу (тим більше в умовах карантину), так потребують нашої уваги, турботи і співучасті. Дуже приємно було бачити вдячні погляди людей просто навіть за добре слово в спілкуванні.

Надіємося на нові зустрічі!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *