Допомога для сім’ї Дживдживянц

Нещодавно до Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань надійшла інформація від благодійного товариства «Джерела», що опікується соціальною адаптацією осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, про скрутне становище в яке потрапила сім’я Дживдживянц.  Микола Дживдживянц має інвалідність ІІ групи і був підопічним даного товариства. Згодом він одружився, знайшов роботу і тому вийшов з-під опіки товариства “Джерела”, але дружні стосунки залишилися назавжди.

Та нещодавно з Миколою сталося невиправне, внаслідок виробничої травми хребта він втратив можливість працювати. Після тривалого курсу лікування та реабілітації вдалося стати на ноги, але про повернення до роботи поки що не може бути мови. Сім’я, яка виховує двох діток, втратила основне джерело доходу. Дружина Миколи теж має інвалідність.

Дізнавшись про таку ситуацію Синодальний відділ зібрав допомогу для сім’ї Дживдживянц: більше двадцяти кілограм дитячого одягу та взуття, а також посильну фінансову допомогу.

Надіємося, що наша допомога трохи додасть оптимізму та надії на краще сім’ї Дживдживянц і вони з Божою помічу пройдуть всі випробування.

Молимося про здоров я Миколи та його сім’ї!

Божої всім милості!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *