☂️Волонтери руху «Парасолька» передали гуманітарний вантаж до Бахмута та Лимана на Донбасі

Волонтери руху «Парасолька» передали гуманітарний вантаж до Бахмута та Лимана на Донбасі

Волонтери молодіжного руху «Парасолька», що діє при столичному Вознесенському храмі на Деміївці, передали гуманітарну допомогу Свято-Покровському жіночому монастирю в Лиман та у Бахмут на Донеччину. 

 

У монастирі живуть понад 50 монахинь і понад 50 біженців, у місті критична ситуація, обстріли, пише волонтерка Алеся Медвідь у Фейсбук. 

 

«Цього разу відвезли 270 літрів бензину, 300 свічок для освітлення, багато рибних консервів, печиво, багато олії, багато вермішелі та інше. Матінки особливо раді бензину, бензин потрібен для роботи генератора, від генератора качають воду, печуть хліб та ін. Також відвезли допомогу до Бахмута, Донецької області до Благовіщенського храму отця Симеона та інших людей. Відвезли 2 грубки-буржуйки, багато вермішелі, печива, цукру, вівсянки, консерви овочеві та м’ясні та інше. отець Симеон героїчно служить та годує людей під постійними обстрілами та бомбардуваннями», – поділилася волонтерка. 

 

Також волонтери планують передати гуманітарну допомогу до Торецька. 

 

«До нас звернувся по допомогу отець Георгій із Торецька Бахмутського району. 

Ситуація критична, постійні обстріли, допомоги немає, люди голодують. Потрібно все: продукти, паливо, ліки, засоби гігієни та інше», – зазначили у «

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *