Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань взяв участь у засіданні Комісії з соціального служіння Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій

uudobpaSesYЗа благословінням Блаженнійшого Онуфрія, предстоятеля Української Православної Церкви, референт Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань Анастасія Борзюк взяла участь у засіданні Комісії з соціального служіння Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій. Зустріч відбулась 26 лютого у залі засідань Української Греко-Католицької Церкви.

Під час зустрічі були визначені головні напрямки діяльності комісії, а саме: допомога мирним мешканцям зони АТО та переселенцям, що виїхали із зони бойових дій та потребують особливої уваги; представництво у національній раді ВІЛ/СНІД; робота з онкохворими дітьми, дітьми-сиротами та інвалідами.

Представники комісії, враховуючи нелегкі часи для українського народу, наголосили на необхідності проведення міжконфесійної зустрічі для обговорення питань стосовно допомоги переселенцям зі сходу України за участі представників громадськості, органів державної влади та ЗМІ.

Марія ГУРСЬКА

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *