Проект “Центр соціальної адаптації для бездомних на честь Св. прав. Симеона Богоприїмця” продовжує надавати допомогу людям, що проживають на вулиці

Завдяки плідній співпраці з організаторами фестивалю «Ulichnaya Eda» ми в черговий раз змогли нагодувати безпритульних, яких налічувалось близько 330. Результатом кожної такої зустрічі для команди проекту є встановлення дружніх відносин з нашими реципієнтами, адже кожній людині важливо, щоб до неї ставилися привітно, з повагою та любов’ю.

Координатор проекту Катерина Середа розповідає: «На жаль, безпритульних вважають ніким серед звичайних людей. Мета нашої команди полягає в тому, щоб люди, які опинилися за межами соціуму, повірили у себе, свої сили і можливість повернутися до суспільства. Ми координуємо їх щодо відновлення документів, надаємо психологічну, духовну підтримку, допомагаємо із влаштуванням на роботу, а також забезпечуємо одягом, гігієнічними та продуктовими наборами. Кожному, хто працює над соціалізацією безпритульних людей, потрібно залишити свою «зону комфорту», щоб досягти результату. Цього разу ми змогли лише нагодувати нужденних, але все велике починається з малого. Команда проекту усвідомлює відповідальність перед людьми, яким бажає допомогти, і закликає всіх небайдужих до проблеми бездомномних в Україні приєднуватися до цієї боговгодної справи Милосердя».

Продовжуйте слідкувати за новинами проекту та беріть участь у його заходах. Незабаром стартує акція «Одевай-ка!», яка стане ще одним кроком до мети соціалізації безпритульних людей. Також ми продовжуємо нашу дружню співпрацю з фестивалем «Ulichnaya Eda» і надалі будемо годувати тих, хто цього потребує.

Нагадуємо, що діяльність проекту відбувається за підтримки Міжнародного грантового конкурсу «Православна ініціатива ‎‎2016-2017».

За матеріалами: Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *