ПІДСУМКИ ПРОЕКТУ: Нарада священників волонтерського проекту УПЦ «Телефон духовної підтримки «Надія»» 0800 502686

22 серпня 2017 року Голова Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань протоієрей Владислав Діханов провів підсумкову нараду зі священниками, що приймають участь у волонтерському проекті Української Православної Церкви «Телефон духовної підтримки «Надія» 0800502686». Координує проект ієрей В’ячеслав Сирбу, який повідомив, що метою зустрічі було підведення підсумків трирічного існування цього проекту та вирішення нагальних питань:

«На сьогодні головне завдання співробітників Лінії – це її реорганізація задля популяризації серед найширшого кола громадян. Наша мета – щоб кожна людина, яка перебуває у складній ситуації могла звернутися за порадою та допомогою».

Протягом останнього місяця на ТДП “Надія” надійшов 501 дзвінок. У середньому кожного дня на Лінію надходить від 15 до 30 дзвінків на одного оператора. Переважно звертаються з духовними та психологічними проблемами, просять допомоги у вирішенні важливих особистих питань. На зустрічі священнослужителями були обговорені найактуальніші питання та проблеми, з якими звертаються люди, з метою пошуку найефективніших способів допомоги.

Нагадуємо, що проект ТДП «НАДІЯ» 0800 502686 функціонує вже четвертий рік з дати свого офіційного відкриття 16 червня 2016 року та є безкоштовною для всіх громадян України.

Сайт проекту – http://tel0800502686.church.ua, а також є сторінки в соціальних мережах.

За матеріалами: Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *