ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Молодіжний актив Свято-Іверського Одеського чоловічого монастиря відвідав реабілітаційний центр психічного здоров’я м.Одеси

19 березня 2018 року, з благословення Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського, молодіжний актив Свято-Іверського Одеського чоловічого монастиря відвідав КУ “ООМЦПЗ”, який знаходиться в м Одеса.

Спочатку був відслужений подячний молебень, а потім звершено чин освячення реабілітаційного центру.

Після чого отець Іоанн Скалозуб від імені всього Іверського молодіжного активу сердечно подякував за теплий прийом і щиру молитву працівників центру і всіх дітей, побажавши їм якнайшвидшого одужання. Для центру були куплені: канцтовари, побутова хімія та солодкі подарунки.

В даний момент в реабілітаційному центрі перебуває 25 осіб від 18 до 60 років.

25 осіб з абсолютно різними долями, але всіх їх об’єднує одне: вони проходять курс психологічної реабілітації в унікальному для Одеси центрі.

Фахівці центру намагаються максимально надати дозвілля своїх підопічних: можна займатися в спортзалі, в майстернях, тут вчать азам кулінарного мистецтва і тонкощам ведення господарства.

Співробітники не приховують, що незважаючи на час адаптації, коли проходять лікування пацієнти приймають для себе рішення виходити зі свого закритого світу, змінюватися і розвиватися, без підтримки тут доводиться складно.

За матеріалами: Одеської епархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *