СЄВЄРОДОНЕЦЬКА ЄПАРХІЯ. Кошти зібрані на благодійному концерті «Улюблені оперні арії, романси і пісні» перерахували 59-му військовому мобільному госпіталю м. Сєвєродонецька (ОНОВЛЕНО)

2 квітня 2018 року всі добровільні пожертвування, які були зібранні на благодійному концерті «Улюблені оперні арії, романси і пісні» викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії Віти Вікторівни Гажали, були відправлені 59-му військовому мобільному шпиталю Збройних Сил України м. Сєвєродонецька, для наших співвітчизників, які перебувають там на лікуванні.

Віце-ректор семінарії Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін власноруч перерахував у відділенні АТ “УКРСИББАНК” міста Горішні Плавні 8 760 гривень.

Цей спільний соціальний проект підтримки 59-го військового мобільного шпиталю м. Сєвєродонецька діє між Полтавською місіонерською духовною семінарією та Сєвєродонецькою єпархію УПЦ. На місці відповідальний за реалізацію проекту прес-секретар Сєвєродонецької єпархії ієромонах Мелетій (Шаповалов).

3 квітня ієромонах Мелетій відвідав шпиталь. Священик передав привітання з наступаючим святом Воскресіння Христового від правлячого архієрея Владики Никодима колективу та пацієнтам в особі керівника 59-го військового мобільного шпиталю м.Севедодонецька. Також отець Мелетій передав кошти на потреби установи, зібрані під час благодійного концерту викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії В.В. Гажали, та дитячі малюнки і поробки для українських бойовиків, що знаходяться на лікуванні, виготовлені учнями Горішньоплавнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4.

Як повідомлялося раніше, благодійний концерт відбувся 23 березня 2018 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, у великій залі Палацу культури і творчості м. Горішні Плавні, організований відділом культури, спорту і туризму Горішньоплавнівської міської ради за підтримки міського голови Дмитра Генадійовича Бикова.

 

За матеріалами: Сєвєродонецької єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *