Допомога жіночому відділенню психоневрологічної лікарні імені І.Павлова

17 травня працівники соціального відділу Воскресенського Кафедрального собору УПЦ з благословення єпископа Бородянського Варсонофія відвідали психіатричну лікарню ім.І.Павлова, Фрунзе 103.
Допомогу отримали пацієнти цього спеціалізованого закладу, а саме жіноче відділення корпусу №8. У цьому відділенні на сьогоднішній день знаходяться на лікуванні 70 хворих жінок з проблемами психіки. До свята Вознесіння від Кафедрального собору для пацієнтів восьмого відділення була передана партія свіжої випічки і бісквітні рулети.

ДОПОМОГА ХВОРИМ

Соціальний відділ періодично відвідує це відділення лікарні і привозить продукти, б \ у одяг, духовну літературу. Сподіваємося, що соціальний відділ зможе організувати гуманітарну допомогу і в майбутньому, тому як пацієнтів в лікарні досить велика кількість, а забезпечення та умови залишають бажати кращого. Люди з проблемами подібного роду стають заручниками ситуації зі зрозумілих причин і не можуть самі себе забезпечувати, адже і належний інвалідам в наш час не завжди виходить отримати.

ЛІКАРНЯ ПАВЛОВА

Психоневрологічна лікарня №1 Києва (лікарня Павлова) нині перебуває на території колишнього в давнину Києво-Кирилівського Свято-Троїцького монастиря, що на Куренівсько пагорбах. Зараз там знаходиться діюча старовинна Кирилівська церква, а точніше, храм святителів Кирила і Афанасія Олександрійських. В останні роки тут відроджено монастир, в стінах обителі діє сестринство в ім’я свт. Димитрія Ростовського. Сестри надають допомогу пацієнтам у відділеннях лікарні. Церква періодично відвідують пацієнтів, їхніх родичів. Завдяки обставинам минулого радянського періоду вийшло так, що лікарня знаходиться на території церковного комплексу, лікарні душ людських, що теж саме по собі символічно.

НАДАТИ ДОПОМОГУ

Громада Кафедрального собору дуже вдячна людям, які надають допомогу дітям, інвалідам, сиротам, багатодітним сім’ям через пожертвування речами, іграшками, продуктами, фінансами, духовною літературою.

Просимо приєднуватися до добрих справ!

Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» р \ с 26007060210162 МФО 300711 ОКПО 34880633 із зазначенням платежу, а також принести речові пожертви.

Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Залізничне шосе, 3 (метро «Либідська»), територія, де будується соборр, адміністративний корпус №1, каб.8, прийом речей з ПН-ПТ, з 10-00 до 18-00.

За матеріалами Кафедрального собору УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *