Великодні подарунки

Христос Воскрес!

Синодальний відділ УПЦ із соціально-гуманітарних питань здійснив святкові акції для київських центрів соціального обслуговування малозабезпечених сімей. На Світлому пасхальному тижні були спрямовані продуктові набори в центри, кураторством яких, вже досить тривалий час займається Синодальний відділ. Публікуємо відгуки зі словами вдячності від працівників цих закладів:

До свята Великодня Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського району м. Києва отримав для малозабезпечених підопічних 30 продуктових наборів від Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань.
Адміністрація Територіального центру висловлює вдячність за надану допомогу Голові Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань Протоієрею Сергію Екшияну та його помічнику, безпосередньому учаснику заходу, Сергію Катукову!
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю на благо малозабезпечених підопічних нашого Територіального центру“.

Територіальний центр соц.обслуговування Оболонського району м. Києва

Сьогодні святкові вітання із Великоднем ми отримали від Української Православної Церкви!
До відділення денного перебування нашого центру завітав представник Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань Сергій Катуков з продуктовими наборами для 30 малозабезпечених підопічних нашого центру.
Від імені наших підопічних бажаємо здоров’я, благополуччя, миру та висловлюємо щиру вдячність за підтримку та надану допомогу Голові Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань УПЦ Протоієрею Сергію Екшияну та його помічнику, безпосередньому учаснику заходу, нашому куратору від УПЦ, Сергію Катукову!
Маємо надію на подальшу співпрацю на благо малозабезпечених підопічних нашого центру“.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *