Нові оправи для окулярів для слабкозорих

Синодальний відділ з соціально-гуманітарних питань надав допомогу для Територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського та Подільського районів м.Києва, оправами для окулярів для читання та постійного носіння. Всього було видано 86 одиниць, з низ 11 для дітей. Публікуємо відгук працівників Територіального центру Подільського району та відеоролик телекомпанії “Глас”.

“Напередодні свята Міжнародного жіночого дня наші жіночки, малозабезпечені підопічні відділення денного перебування, отримали неочікувані подарунки від Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань УПЦ! Це – нові оправи для окулярів. Для них, жіночок поважного віку, важлива і приємна подія. Адже покращення зору в такому віці – мрія кожного, як і безкоштовно отримати такі потрібні для цього оправи.
Від імені наших підопічних бажаємо здоров’я, благополуччя, миру та висловлюємо щиру вдячність за надану допомогу Голові Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань Протоієрею Сергію Екшияну та його помічнику, безпосередньому учаснику заходу, нашому куратору від УПЦ, Сергію Катукову!
Маємо надію на подальшу підтримку малозабезпечених підопічних нашого центру Синодальним відділом з соціально-гуманітарних питань УПЦ”.

Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району м.Києва

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *